Jehovas Vidner går efter politikkerne i november 2020

Jehovas Vidners normale omvendelsesstrategi, at stemme dørklokker, er lagt i dvale som følge af COVID-19. Det giver naturligvis sekten udfordringer med at fastholde Jehovas Vidners identitet, som i stort omfang er bundet op på at stemme dørklokker. Jehovas Vidner har igennem de seneste årtier brugt udtrykket at stemme dørklokker er deres varemærke eller “brand”. Det giver dem et voldsomt problem, at en virus har sat en stopper for deres “brand”.

Jehovas Vidner har i november måned en kampagne som i særdeleshed er målrettet politikkere og virksomhedsejere. Dette handler i om en charmeoffensiv over for fremtrædende personer, men mest af alt gøres dette for at styrke sekten internt. Det skal få deres medlemmer til at føle at de fortsat er en del af noget vigtigt. Hvis de skulle være heldige at omvende en enkelt eller to politikkere, vil det være en god fortælling, men ikke deres primære fokus. Kampagnen har mest af alt et internt sigte – at fastholde medlemmerne i en tid, hvor kontrollen ikke er helt så stor som tidligere.

Hvorvidt dette også handler om at sekten håber at få pengestærke medlemmer kan selvfølgelig ikke udelukkes. Det er ret tydeligt at de i tiden er aggressive i et forsøg på at få donationer og de står med den virtuelle hat i hånden og tigger penge hos det enkelte medlem. Medlemmerne kan donere penge via onlinebetalingsløsning på www.jw.org. Medlemmerne opfordres hyppigt både på mail, via deres blade, møder og jw.org til at give biddrag. Det kan ikke udelukkes at nedlukningen af deres rigssale giver sekten økonomiske udfordringer, da de sædvanlige donationer til deres møderne ikke sker så længe COVID-19 har lukket deres rigssale.

Men til jer politikkere og virksomhedsejere – god fornøjelse med samtaler om Jehovas Vidner og deres budskab: “Omvend dig til den “kærlige” Gud, Jehovas og ellers vil han slå dig ihjel”. Forvent ikke denne besked bliver serveret sådan, men det er hovedbudskabet i deres tro.

2 thoughts on “Jehovas Vidner går efter politikkerne i november 2020

Add yours

    1. Hej your mother. Tak for din besked. Hvis det er tilfældet, vil du så ikke være rar at dokumentere din påstand. Ellers er din påstand ikke valid. Mvh efterjv.

      Like

Skriv en kommentar

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑