About me

Jeg er opvokset i Jehovas Vidner og har været ældste i en dansk menighed af Jehovas Vidner indtil midten af 0’erne. På dette tidspunkt nåede jeg til den konklusion at Jehovas Vidner ikke er andet end en tom illusion og et topstyret foretagende med en mørk bagside.

Efter at have været ældste i et par år, kunne jeg ikke se mig selv i øjnene længere. Det jeg troede var et ædelt erhverv, viste sig at være magtkampe og intriger internt i ældsterådet som bestod af adskillige magtsyge mænd. Jeg var ikke selv en del af disse magtkampe, men de ældstes adfærd var en øjenåbner for mig. Desuden nagede Jehovas Vidners stærkt uheldige håndtering af pædofile mig. Endeligt oplevede jeg flere udstødelser, og jeg var selv en del af dømmende udvalg flere gange. Disse oplevelser var også med til at understrege for mig at Jehovas Vidner er umenneskelige i deres håndtering af hvad de betegner som “syndere”. De lukkede øjnene for hvilke konsekvenser det havde at udstøde forældre til små børn, psykisk syge og desuden oplevede jeg flere udstødelser af mindreårige.

Jeg begyndte derfor en  rejse ud af Jehovas Vidner og er nu et anderledes, frit og lykkeligt menneske.

Anonymitet på bloggen

Min frihed er dog begrænset, da jeg ikke er udstødt af sekten. En del af min familie er stadig en del af sekten, og uanset at min familie fortsat er Jehovas Vidner, er min kærlighed til familien så stor, at jeg har valgt at være anonym på min blog. Hvis jeg giver mig til kende med navn, vil det have den betydning at sekten vil udstøde mig, hvilket i sig er ligegyldigt for mig, men at skulle miste min familie, vil jeg være ked af. Ikke mindst at mine børn vil vokse op uden at kende en del af deres familie.

4 thoughts on “About me

Add yours

  1. Hej,

    Jeg arbejder som journalist og vil rigtig gerne i kontakt med dig i forbindelse med en tv-dokumentar til DR1 – selvfølgelig helt uforpligtende. Jeg har indsat min mail her og håber at høre fra dig. Mvh.

    Liked by 1 person

  2. Rigtig god blog. Jeg kunne godt tænke mig at samarbejde med mig. Især mht. at publicere leaks. Jeg synes de er enormt interessante. Jeg er selv udstødt og offentlig omkring det. Google mit navn og se det ved selvsyn. Tjek Eftertro.dk som er for alle religiøsiteter.

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: