Jehovas Vidners besynderlige beredskabsplan

Et af de mere sære tiltag som Jehovas Vidner er blevet beordret til de senere år er at

Forside af Jehovas Vidners månedsblad Vagttårnet  i 2015, som viser  Jehovas Vidners fortolkning af dommedag.

iværksætte en beredskabsplan. Det er ikke en plan Jehovas Vidner giver meget spalteplads i deres litteratur, i hvert fald ikke den del af litteraturen, som kommer offentligheden til kende. Der findes imidlertid intern vejledning omkring emnet.

Den del af min familie som stadig er en del af sekten, har også investeret i rygsække, som står pakket med tøj, vand og fødevarer. Hvis nu de for brug for af flygte er deres begrundelse for at have pakket disse rygsække. Internt betegnes dette som et tredage overlevelsesudstyr. Desuden ajourfører alle ledende medlemmer i de enkelte byer en liste over alle medlemmer, med henblik på at alle er kontaktbare, hvis Harmagedon eller en naturkatastrofe skulle indtræffe.

Der er ingen tvivl om at Harmagedon virker længere væk end nogensinde for vidnerne, efter at deres officielle lære ikke længere er at mennesker, som er født 1914, skal opleve dommedag. Derfor har Jehovas Vidners ledelse set dette som en måde fastholde fokus på dommedag, i en sekt, som altid har levet højt på at forudsige tiden for dommedag.

Har du kendskab til yderlige tiltag i forbindelse med deres beredskabsplan, er du velkommen til at skrive en kommentar til dette indlæg eller sende mig en besked.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: